Varukorg
✓ Expressleverans ✓ Diskreta Paket ✓ Låga priser

Leveransfrågor

 

Beställer du innan kl 16.00 så skickas din beställning samma dag (vardagar) och då har du vanligtvis redan ditt paket dagen efter, 95% av våra försändelser levereras inom 1 dag (vardagar). Vi reserverar oss för 1-2 dagars leverans. Blush Me har många nöjda kundomdömen där våra kunder upplever våra leveranser som mycket snabba.

Nej det gör det inte, alla våra försändelser skickas i diskreta bruna kartonger utan någon logga på utsidan. Det står inte Blush Me på paketet eller fraktetiketten.

Du kan spåra din sändning via spårnings-länken som finns bifogad i leveransmailet, vi skickar alltid en leveransbekräftelse till din e-post när paketet lämnar vårt lager, kolla din e-post skräppostmapp om du inte hittar det.

Paketet ligger normalt i 14 dagar hos ombudet. Detta kan dock variera från ombud till ombud så tänk på att alltid försöka hämta ut ditt paket så snart som möjligt. Det är viktigt att du hämtar ditt paket innan det returneras från ombudet då det tillkommer en avgift för outhämtade paket.

Låter du paketet ligga kvar på ombudet utan att hämta ut det så går det i retur till oss som outlöst paket. Du debiteras då 150kr för alla omkostnader ett outlöst paket medför.

Ja det kan du göra, ange ditt postnummer i kassan och välja bland tillgänliga utlämningsställen som finns i närheten.

Vi skickar våra paket med Postnord, paketen skickas alltid till postombudet och det är legitimationskrav för att hämta paketet. Du har full spårbarhet på försändelsen från inlämning till utlämning.

 

Fick du inte svar på din fråga? Hör av dig så hjälper vi dig!

Kontaktformulär